Biztosítás kalkulátor 2011

biztosítás kalkulátor 2011

A biztosítás kalkulátor 2011 kifejezés alatt azokat a majd minden biztosítástípusra, így a kötelező biztosítás 2011-re, az utasbiztosításokra, lakásbiztosításokra, cascóra, flotta biztosításra, stb… kiterjedő online kalkulátorokat értjük, melyeket az alkusz cégek működtetnek honlapjaikon. Ahogy neve is mutatja az egyes biztosítástípusok esetében a 2011-es évre vonatkozó biztosítói ajánlatokat, a szolgáltatások díjszabását és az azok által nyújtott fedezeteket listázzák, valamint módot adnak a választott biztosítás elektronikus úton át történő, online megkötésére is.

A biztosítás kalkulátor 2011 nemcsak naprakész és pontos információkkal szolgál a biztosítási piacon jelenleg is elérhető biztosítói ajánlatokról, nemcsak azok díját közli, de módot ad arra is, hogy bizonyos keretek között a választott biztosítást tulajdon személyünkre szabjuk.

Erre szolgálnak a biztosítás kalkulátor 2011 által hozzánk intézett kérdések, melyek természetesen a szóban forgó, minket érintő biztosítás típusától függően változnak (ha gépkocsiról van szó, annak korát, teljesítményét, jogosítványunk megszerzésének dátumát, stb… kérdezhetik, ha viszont lakásbiztosításról, akkor az ingatlan építési évét, típusát. A kalkulátorok felkínálják azt a lehetőséget is, hogy eldöntsük, csupán magát az ingatlant, vagy ingóságainkat, vagyontárgyainkat is szeretnénk-e bebiztosítani, esetleg mindjárt együttesen mindkettőt).

Ha megfelelünk a biztosítás kalkulátor 2011 által hozzánk intézett kérdésekre, a kalkulátor megmutatja, adott esetben ezen válaszok alapján, esetlegesen, milyen kedvezményekre lehetünk jogosultak, már ahol ez felmerül, például a kötelező biztosítás 2011 esetében.

A kalkulátorok a választott biztosításra vonatkozóan az összes, az alkusz céggel szerződésben álló biztosító társaság ajánlatát listázza, így a személyes ügyintézés összes nyűge nélkül, néhány perc leforgása alatt, azonnal szinte majd minden biztosító ajánlatáról egy füst alatt értesülhetünk.

A biztosítás kalkulátor 2011 előnyei nem merülnek ki az akciós szerződéskötésben, a gyors és kényelmes ügymenetben, még választásunkat is segíthetnek megkönnyíteni, lévén az alkusz cégek által fenntartott biztosítás kalkulátorok a biztosítók ajánlatait már eleve rangsorolt formában hozzák tudtunkra.

Természetesen nem kell elfogadnunk ezt az ajánlatot, megtekinthetjük a többi biztosítóét is, és ha a széles kínálatból sikerül kiválasztanunk a számunkra árban és szolgáltatásban egyként a legkedvezőbbet, magát a biztosítást a biztosítás kalkulátor 2011 segítségével akár online úton is megköthetjük.

Az online kötés kifejezetten ajánlott lehet utasbiztosítások esetén, kivált, ha nem várt utazásról, például egy olyan üzleti útról van szó, mely derült égből villámcsapásként ér bennünket. Hiszen a vonatkozó biztosítás kalkulátor 2011 segédletével online kötött utasbiztosítás, akár közvetlen az utazás előtt néhány órával is megköthető ahhoz, hogy érvényes legyen.

Biztosítás kalkulátor

Egyéb biztosítások

Biztosítás tipp

Legfrissebb biztosítás cikkek