Alkusz biztosító

alkusz biztosító

Még az 1990-es években, születésük pillanatában senki sem gondolta, milyen karriert futnak majd be az alkusz biztosítók, mára, a 21. század hajnalán, az internet előretörésével az alkusz biztosítók száma, mely jelenleg eléri a 350-400-as értéket, és elismertsége is megnövekedett. Aki gyorsan szeretne biztosítást kötni, úgy, hogy közben lépést tart a biztosítási piac alakulásával, annak legfrissebb újdonságaival, és így nem marad le az árban és szolgáltatásban is legkedvezőbb biztosítási ajánlatokról, annak jó alternatívát kínál egy megfelelő alkusz biztosító.

Egy jó alkusz biztosító ugyanis napi kapcsolatban áll a biztosító társaságokkal, melyekkel partneri szerződésben áll. A feladata partnereinek folyamatos képzése és tájékoztatása is, így egy-egy új biztosítási termék, annak legfőbb jellemzői vagy magának a biztosításkötésnek a lehetősége sem kerülheti el egyetlen alkusz biztosítónál dolgozó munkatárs és így a potenciális ügyfeleknek a figyelmét sem.

Az ügyfelek, vagyis a mi szempontunkból, azért célszerű egy alkusz biztosító szolgáltatásait igénybe venni, mert ezek díjtalanok, és megkímélnek bennünket a személyes ügyintézés minden nyűgétől. Nem kell több biztosító társaságot felkeresnünk, hogy eldönthessük, melyik milyen áron kínálja ugyanazt a szolgáltatást, gyorsan és precízen intézhetjük ügyünket tulajdon otthonunkból hosszas sorban állás helyett néhány jól irányzott kattintásra szorítkozva. A biztosítás kötést, melyet kivitelezhetünk online úton is, akár hétvégén is intézhetjük. Az alkusz biztosítók kalkulátorai, úgynevezett biztosítás kalkulátorok, tarifáló rendszerek pedig tájékoztató jelleggel is remekül működnek, ha a szerződéskötést magát még nem szeretnénk elintézni, a biztosítók ajánlataira viszont kíváncsiak vagyunk.

Ezeket a biztosítás kalkulátorokat az alkusz biztosító honlapján keresztül érhetjük el, létezik már kötelező biztosítás kalkulátor, lakásbiztosítás kalkulátor, munkanélküliség biztosítás kalkulátor, utasbiztosítás, Casco-biztosítás kalkulátor, stb… is. A kalkulátorok igen átláthatóan működnek, csupán néhány kérdést kell megválaszolnunk, és mindjárt meg is kapjuk a biztosító társaságok ár, valamint minőség alapján rangsorolt ajánlatait. Így akár percek leforgása alatt rálelhetünk a számunkra legkedvezőbb ajánlatra és az alkusz biztosító szolgálatai szerint magát a szerződéskötést is elintézhetjük az interneten keresztül.

Az alkusz biztosító szolgálataiért ráadásul egyetlen vasat sem kell fizetnünk, lévén az alkusz biztosító a vele szerződött biztosító társaságoktól kapja a jutalékát a ténylegesen megkötött szerződések után.

A biztosító társaságok felé az alkusz biztosító képviselője mindig az alkusz megbízási szerződéssel jár el, melyet nekünk kell hitelesíteni aláírásunkkal. Ezzel a formanyomtatvánnyal online kötés esetén is találkozni fogunk.

Az alkuszok jelenbeli népszerűségét bizonyítja, hogy ma már versenyt is rendeznek, melyen az egyes biztosító társaságokat az alkusz biztosítók értékelik szolgáltatásaik alapján. A díjat minden esetben annak a biztosító társaságnak ítélik oda, mely az alkusz biztosító társaságok szerint az év során a legmagasabb szolgáltatási színvonalat nyújtotta ügyfeleinek. Az értékelést mindig ügyfeleik, azaz a mi visszajelzéseink alapján végzik az alkusz biztosítók.

De a biztosító társaságoknak nemcsak ezért fontos az alkusz biztosítók értékelése, véleménye. Egy-egy új biztosítási csomag, konstrukció kialakításában is tevékeny szerep jut az alkusz biztosítóknak, hisz adott esetben az ügyfeleik óhajaira támaszkodva ők jelzik a hiányosságokat a biztosítóknak, akik így elgondolkoznak egy-egy új biztosítási termék kifejlesztésén, majd piacra dobásán is.

Biztosítás kalkulátor

Egyéb biztosítások

Biztosítás tipp

Legfrissebb biztosítás cikkek