Biztosítás 2011

biztosítás 2011

Aki kicsit is nyomon követi a biztosítási piac alakulását, változását az bizonyára észrevette, hogy egy-egy biztosítás 2011-ben is módosult. Ilyen mindenkit érintő változás volt a kötelező biztosítás 2011 két módosítása, mely a biztosítás díjszabásának számítására vonatkozott, illetve az egységes biztosítási évforduló részleges felszámolásához vezetett. A változások, azonban nemcsak a kötelező biztosítást érintették, árváltozás a CASCO biztosítás, valamint a lakásbiztosítás és még számos egyéb biztosítás fajta terén is bekövetkezett, ahogy arra számítani is lehetett. Az utasbiztosítások, sport biztosítások 2011-ben is bővítették palettájukat, így egyes biztosítók már a kiemelten veszélyes sportágakra is hajlandóak biztosítást kötni a mozgás szerelmeseinek legnagyobb örömére.

A minket kifejezetten érdeklő biztosítás 2011-es módosulásairól legkönnyebben az alkuszbiztosítók által üzemeltetett webportálokon keresztül szerezhetünk bővebb információkat, melyek mindig naprakészek és pontosak.

Természetesen legyen szó bármely biztosítástípusról is, a biztosítást 2011-ben is megköthetjük akár interneten keresztül, online úton is, anélkül, hogy kitennénk lábunkat a lakásunkból. A gyorsaság és a kényelem híveinek örömére szolgálhat, hogy biztosítást kötni 2011-ben szinte már tényleg gyerekjáték hála az internet nyújtotta lehetőségeknek.

Az egyes alkuszcégek még az olyan speciális, viszonylag ritka, kevésbé elterjedt biztosításoknak számító biztosítások esetén is sokszor lehetővé teszik az online kötést, mint a vételár-biztosítás, vagy az önrész biztosítás.

A minket érdeklő biztosítás 2011-es árváltozásairól szintén az alkuszbiztosítók által értesülhetünk, mégpedig, ha igénybe vesszük ingyenesen működtetett, bárki számára könnyen hozzáférhető online kalkulátoraikat. Ezekből majd annyi a választék, ahány biztosítástípus létezik.

Alapadataink megadása után ezen kalkulátorok segítségével azt is kiszámíthatjuk, mennyi lenne a választott biztosítás 2011-es díja, figyelembe véve a minket érintő kedvezményeket, speciális igényeket is.

Persze nem előnyös pusztán az anyagiak alapján meghatározni, melyik biztosítás mellett döntünk a biztosítás megkötésekor. Hosszútávon sokkal jobban járunk, ha a biztosító díjszabása mellett, a társaság szolgáltatásait is górcső alá vesszük, és, ha kell, végül inkább a kicsivel drágább, de igényeinket mégis inkább szolgáló biztosítás mellett döntünk az adott biztosítás 2011-es felkínált opciói közül.

Hiszen egy jó biztosítással a tulajdonunkban sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, legyen szó akár lakásbiztosításról, akár életbiztosításról, akár a kötelező jelleggel előírt gépjármű felelősségbiztosításról. A biztosítás 2011-ben már egyáltalán nem luxus, melyet az is híven példáz, hogy egyes hitelre vásárolt termékek estében a bank, a hitelező ügyfele számára kötelező jelleggel is előírhatja egy-egy vonatkozó biztosítástípus megkötését.

Biztosítás kalkulátor

Egyéb biztosítások

Biztosítás tipp

Legfrissebb biztosítás cikkek